Ångest !? ....

Nee jag har inte ångest men jag känner att jag varit jättedålig på att göra inlägg dom senaste dagarna, men jag hittar inte kabeln som hör till kameran. Imorgon ska jag vara borta nästan hela dan så jag vet inte om ni får något då. Men sen så på måndag kan jag tyvär inte blogga  :( men men tror ni klarar er.... ;)




Bild från förra sommaren när jag , bells och rebekka sov på korpen ... ska göras om i sommar ;)

/funkytowne

Jag är ....

så usel på att sola. jag har legat i solstolen i en halvtimma och har redan gått in . Jag blir så lätt varm. Men jag ska städa och sen ska jag ut igen för jag börjar se en liten bikinirand ;) väldigt liten men iaf något .....

/funkytowne

Sängen väntar

Nu ska jag nog gå och lägga mig, blir nog sent imorgon för jag ska på födelsedagsfest och kan knappt sova pga värmen i mitt rum. Bilder på vad jag hade på mig idag och lite annat får ni imorgon om jag inte ska sola..... ska tydligen vara 26 grader i Hemmings imorgon enligt yr ;) toppen !!



blir nog att smörja in sig med detta imorgon+solskydd under så brännan stannar ;)
/funkytowne

Nystart på g!!

Jag har raderat alla gamla inlägg från och med 2009 förutom gästbloggningen medans jag var i österikke bara för att jag vill verkligen ha kvar det ;) Men iaf ska börja videoblogga nu så kolla efter det någon dag. Ska försöka blogga mer men om någon vecka så kanske inläggen kommer minska för att jag inte kommer ha tillgång till internet. Kan endast använda mobilen. ;)

Här har ni första bilden jag la in på bloggen ;)



/funkytowne
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!