Rincinolja

Jag köpte rincinolja idag från apoteket för jag har fått tips om den. Ska tydligen göra så att håret få bättre kvalite, blir tjockare och växer fortare. Haha är ett slags laxeringsmedel men funkar tydligen bra i håret. Man ska ha det i 30 minuter 3 ggr i veckan. Håret som växer ca 1cm / månad kan växa 4-5 cm/månad med oljan :)



Ska ta en före och efter bild på mig så ni får se skillnaden på mig efter 2 v :)
/funkytowne

Skyltsöndag

Jag och julia har varit på skyltsöndagen och passade på att köpa lite julklappar, så nu är det bara några kvar att fixa:) Känns skönt att nästan ha det klart. Sedan köpte jag en tröja från BIKBOK.

Jättemysigt :)



/funkytowne

Sov gott

ska gå och lägga mig nu så jag orkar med skolveckan!! tänk om 3,5 vecko är det jullov:D jag längtar verkligen. Bara den där snön kan komma någon gång!!!!!!!!

/funkytowne

Love

Har haft mycket nu i skolan så bloggen har hammnat efter. Men idag har jag städat och flyttat in den nya sängen som jag ska sova i i natt :) Men nu ska jag gå ner och se på criminal minds med mamma och pappa och så får ni ett blogginlägg lite senare :)




testade att ta bilder med bländaren :)
/funkytowne

Sitter här och käkar godis

Har för två timmar sedankommit hem från ultraljud över magen. gick bra hitta inge mer fel. Men nu är jag iaf hemma och har köpt lite naturgodis. ska titta på lite bloggar och sedan ska jag städa mitt rum. intressant jo jag vet.


/funkytowne

om det inte är snö första advent då vet jag inte

alltså ominte det kommer snö innan första advent somär nästa helg så  vet intejagvad jag gör. Vihar alltid snö då och jag älskar den, jag villåka slalom och köra skoter osv. Inte bara en massa frost.


En bild jag tog förra veckan

/funkytowne

Vegeterian

Har ni vetat, jag har gått och blivit vegeterian. Ni ska inte tro att jag gör det för att jag gör det för jag tycker så synd om grisarna, eller ja visst de kan bli bättre behandlade men jag mår inte psykist dåligt när jag äter kött.

Men nu ska jag testa om jag mår bättre fysiskt när jag inte äter kött, har hört många historier om de som blir friskare av det. Ska testa fram till jul :)



/funkytowne

Mycket att göra

Jag har mycket att göra i skolan och har därför inte tid att blogga. jag lägger skolan först,  till och med före sömn och helgen. Och egentligen vill jag bara sova nu men jag måste göra engelskan, tyska och so:n har hunnit göra klart fysiken. Och allt är till imorgon. I helgen är det plugga på matte som gäller.

/funkytowne

Ännu en myskvväll

Nu ska jag iväg snart och vara med julia och spendera den med henne och några till.
Men vi hörs senare.



Normal eller vad?
/funkytowne

Konfan

Åh saknar konfan så mycket, när man kollar på bilderna därifrån börjar man bara tänka tillbaka på hur mycket kul vi hade på de där två veckorna :)




Annars får du sören!! :) Haha mer än tokiga eller vad? <3
/funkytowne

Gymmat

Snart är man biff och kommer klå alla i armbrytning.. haha nee har aldrig varit bra på det och kommer aldrig bli. Men idag på gymmet fick julia sig ett gott skratt jag är inte så duktig på pilatesbollen ännu som jag har en del övningar på haha så jag tappade balansen då och då och flög iväg :)



/funkytowne

Myskväll med kompis

Är med julia och har nyss grillat och ätit gott ute. Julia sitter just nu och tar kort nu, kanske blir det att vara med några annars så ska bara vi bara se på film och äta hallon med grädde och choklad.




Myser i min onepiece för tillfället
/funkytowne

Shopping del 2



Ljuslykta från röda korset


Massa gulliga julgranspollor röda korset: 5 kr st



4 sådana ljushållare till jul röda korset: 5 kr st


Mössa BIKBOK: 49 kr


Jeans Cubus: 299 kr


Skjorta BIKBOK : 99 kr

Får ännu mer senare :) Nu är julia här så .......

/funkytowne

Shopping del 1




Foundation MakeUpStore : 225 kr



Foundationborste MakeUpStore : 255 kr


ELLE tidning 49 kr


lila fat fr myrorna 20 kr


Vantar Röda korset : 20kr


Jul snö Röda Korset : 20 kr

Går inte lägga in bilder just nu så ni får mer senare ;)
/funkytowne

Rosa

Jag försöker att se efter när jag ska köpa någon produkt att köpa rosa bandets :) Idag köpte jag deras lypsyl och jag har sedan tidigare deras handcreme.




/funkytowne

Shopping

Känns som om man kom hem med halva buketten idag. haha nee men i skellefteå idag gick jag mest runt själv och provade en massa kläderoch jag hitta lite grann. Har tagit bilder på några av sakerna men jag hann inte ta kort på alla innan vilma gick och la sig så ni får dem imorgon.

Men imorgon var jag sugen på att fara någonstans på en liten utflykt. Kanske med julia om hon är sugen på det.
Nu ska jag läsa min tidning som jag fick med mig hem från stan. så syns imorgon :)





/funkytowne

Tävling på marabella

Jag är med i en tävling på marabellas blogg där man kan vinna en gullig rosa laptop :)

Gå med i tävlingen här eller klicka på någon av bilderna.





/funkytowne

Outfit

Nu ska jag till skellefteå med mamma och vilma hela dagen medan pappa får vara hemma och sköta om katterna haha :) Blir kul och ska se om jag hittar något fint vintage eller vad man säger...



Outfit idag
Skjorta: Gina tricot
Byxor: Cubus
Skor: Scorett (syns inte i bild men)


/funkytowne
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!