Om du tror att du är bättre än alla andra så har du fel

Har vaknat till lite, ätitlite frukost och sett på en film. Lite morgonmys. Ska ut och testa kameran lite mer nu men syns sen :)




Snyggt!! senast man hade ansiktsmask :)
/funkytowne

Gym

Nu ska jag iväg och gymma med julia.... Äntligen får jag komma igång med träningenigen efter att ha varit sjuk.. känns så skönt








två bilder från igår inte de bästa men....



/funkytowne

Ny kamera

Jag har en ny kamera min alldelles egna sstemkamera. En nikon. Haha det är det enda jag vet. Är inte så bra på kamerateknik men jag ska bli det. Har varit ute och fotat en stund och bilderna kommer senare. Är inte bäst på att fota men jag kommer att bli bättre. Haha hoppas jag iaf.

/funkytowne

Varit på skolan idag

Har kommit hem från skolan för ett tag sedan. Julia ringde imorse och fråga om jag ville träna. Klart jag vill det men jag är fortfarande förkyld så kan inte det. Men hoppas på torsdag om jag känner mig helt frisk imorgon. Men har beställt tid nästa måndag iaf så ska träna med instruktör då :)




/funkytowne

They leave on even when we' re gone

Imorse kände jag mig bättre än tidigare men fortfarande inte frisk. For bara till vårdcentralen och tog några prov haha rättare sagt tio. Haha nee men är hemma iaf idag och pluggar för fullt.



/funkytowne

Ska gå och lägga mig nu

Får se om jag far på skolan imorgon. Hoppas jag är nog frisk för det. Men imorgon på morgonen ska jag inte äta någon frukost eftersom vi ska till vårdcentralen och ta en massa prover typ för b12 och en massa annat. Får hoppas att bilderna kommer imorgon.


Har hunnit vara ut en sväng för att få luft.....


Mysa i min ''lilla'' OnePiece som julia tog hem från turkiet till mig <3
/funkytowne

Dagens blogg

Jag kommer börja med dagens blogg där jag tipsar om olika bloggar som jag kollat in på och verkar gilla.. Men du kan också bli dagens blogg genom att kommentera i detta inlägg....











Sofi har en modeblogg som är jätterolig att läsa.. hon har även en egen tidning som heter sofis mode....
Klicka på någon av bilderna för att komma till hennes hemsida  :)

/funkytowne

Vill du få mer besökare till din blogg

Gå med här http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Fanky96




Saknar lilla rocco som vi var tvugna att sälja.. nu heter han douglas kallas dogge :)




/funkytowne

Shoes

Har ett presentkort på din sko och eurosko som jag gärna skulle vilja handla upp men jag vet inte riktigt på vilka skor.













/funkytowne

Godmorgon

Åh fy att min förkylning aldrig vill ge sig!! Jag är less nå fruktansvärt:( Jag vill kunna börja träna med julia på gymmet men om jag är såhär kan det rent vara farligt för kroppen .... åhhh nu när halsen blivit bättre har ögonen börjat rinna... Vad ska jag göra.... Aja ska iaf kolla på lite bloggar ett tag och sen ska jag göra läxan...


Följ min blogg med Bloglovin



<3

/funkytowne

Godnatt

Hej har varit hemma ett tag nu men det var jättegod mat och jjättetrevligt. Jag och Vilma passade på att spela Zoo spelet som vi alltid brukade göra när vi var lite yngre thihi. Maten var god... åt den i sommras också på pappas kalas så jag visste exakt vad jag skulle ta.... alltså älskar verkligen saffranscremefreichen.



Hans present från våran familj och pappas syskon m ''partner'' älskar den!!



Haha barnsligt kul!! :)Fast man tröttnar ganska fort



Eftersom det verkar som om de inte gillade fetaost lika mycket som jag fick jag ta hem en burk med salladen....
Haha

Godnatt
/funkytowne

Kalas

Snart ska jag iväg och äta god mat... Eller ja jag hoppas det är god mat men tommys catering har alltid den godaste maten ;) Haha känns kul att fara någonstans istället för att sitt hemma och snuva. Men jag kommer inte kunna blogga ikväll för de har inget internet men ni kanske får ett inlägg när jag kommer hem.



Ska bara byta byxor sedan är jag klar. Just nu går jag runt med kortbyxor. Tänkte göra ett videoinlägg men jag vill spara min röst nu när den är på bättringsvägen.

Hoppas ni får en bra lördagskväll!!
Kramar
/funkytowne

F5

Om inte ni får upp den nyaste designen som är en liten förberedelse innan headern kommer och kanske annan bakrundsbild och lite småfix. Ja men iaf om ni inte får upp den klicka F5 . Bakrunden ska vara hel svart och headern ska bara vara vit med text.

/funkytowne

Godmorgon

Åh är jättetrött men jag känner mig bättre. Jag kan svälja nu utan att det gör ont och bihålorna är inte lika täppta. Så äntligen börjar jag återhämta mig. Men nu ska jag gå ner och äta frukost och sedan blir det att ta en lång och varm dusch. Får se om jag tar med mig läxan ikväll. Måste göra ergonomin och plugga på no:N.




/funkytowne

Favoriter i idol

jag ska snart se idol med lite fredagsgott . Har knappt hunnit se på idol men lite koll har jag. Jag har mina tre favoriter.








Kramisar/Fanky
/funkytowne

Sjuk

hann inte blogga igår eftersom jag var sjuk. Sov väldigt länge och sedan var vi till lasarettet för jag hade en tid där hos min doktor. Gick väl bra men jag ska till en massa ställen (undersökningar) nu. Haha inte så många som det låter men ett par iaf.
Sedan var jag tvungen att följa med för att handla lite presenter.

Idag har jag också varit hemma från skolan för jag känner mig verkligen inte fräsh. Hoppas bara att jag är frisk imorgon då min ingifta farbror ska ha kalas eftersom han fyller jämt antal på tisdag.
Men ikväll blir det väl att se på någon film och kanske äta något gott.


Det här har jag gjort till janne. pyssla ihop ett kort till honom...

Kramisar/Fanky

/funkytowne

Suger på gitarr eller vad?

Alltså hur kan man vara så dålig på gitarr. Jag älskar att spela och så men idag på elevens val så kände jag mig urkass. Satt brevid skolans gitarrproffs och sedan så ser jag att de andra byter mellan alla ackord medans jag sitter och kämpar mellen två haha hur värdelös får man vara.... När jag gick fiol hade jag inga problem med byten men då var det som bara en sträng samtidigt :(

Resten av dan har bestått av skola. Men när jag just klivit av bussen och ska fara hem så kliver jag upp på cykeln men tydligen var handtaget snett så jag ramla med hela cykeln och där ligger jag på marken..... Haha jag och juliaP höll på att garva ihjäl oss...........




Hur kan man?


Kramisar/Fanky
/funkytowne

För tillfället

Ja bilderna på headern är en av flera bilder jag tog förra söndagen.... kan inte säga att jag var den bästa ''modellen'' men hade en grym fotograf. Men ska fixa en annan header när jag får de andra bilderna... bilden just nu är tagen fr hennes blogg. sedan ska jag fixa på designen när jag har tid för just nu är det plugga till engelskan på fredag och sedan är det mörkerorietering på fg pg undrar om ungarna och jag kommer tappa bort oss hehe :)





Yeah


Kramisar/Fanky
/funkytowne

Mycket i helgen

Ja jag har inte hunnit blogga helt enkelt men jag ska verkligen försöka skärpa mig....... men jaja som ni ser på rubriken har det varit mycket i helgen. i fredags så åt jag palt på bönhuset och sedan var jag i jävre till halv 2 på natten. i jävre körde vi väl runt lite med bellas epa och ja bara hade kul..
Igår var jag först på kalas hos min faster för att hennes sambo fyllde år, efter maten var jag på kalas hos julia, där vi såg på film  och gottade oss med godis och chips ;)







Lite bilder fr i fredags hos frida

Kramar /Fanky
/funkytowne

8 km avklarade

jag klarade det!! jag klarade det faktiskt!! jag klarade att jogga nonstop utan att stanna och gå en enda gång, jag joggade en bit under 8 km på 36 minuter!! det trodde jag aldrig...... men jag tyckte det var så kul i slutet att jag lika gärna kunde jogga yttligare ett varv på ca 4 km men ryggen satte stopp.....
Har inte trott att den där rundan var så pass men jag mätte upp den igår på hitta!! :)



Här kommer jag tjejmilen!! ;)

Kramisar/Fanky
/funkytowne

Löpning+läxa

Ska plugga lite nu och göra matteläxa men sedan blir det ut och jogga ca 1 mil. Får se om jag orkar hålla samma tempo hela tiden eller om jag ramlar omkull efter de 8 km igår. Men ska nog gå någorlunda bra ;)




yummie

Kramisar/Fanky
/funkytowne

två videoinlägg fr imorse

haha det första bröts pga av lite ström men forstatte sen






Kramisar/Fanky
/funkytowne

ny design

ska ta lite foton inom en kort framtid så designen kommer vara såhär ett tag!! :)

Kramisar
/funkytowne

Lördag

Haha tjena dom senaste dagarna har gått så fort att jag inte hunnit blogga men idag har jag iaf varit ute och sprungit ca 3 km.........gick bra... har börjat att försöka springa och det går väl bra men jag  vill springa i skogen men just nu är skogarna fylld med jägare och ilskna björnar:( men men............



/funkytowne
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!