Gästbloggning

Tja! Here i am again!

Igår:

I pisten, -5 grader, ingen blåst och sol.




Idag:

Sista dagen i pisten, samma väder som igår! :)



Hitta it så många bra bilder, men ni får nöja er, jag är trött och vill sova!

Godnatt readers!

/www.isabelldahlgren.blogg.se
/funkytowne

Gästbloggning


Chacha! Nu har ni tur enligt fanny! Såg i ett tidigare inlägg att även jag fick gästblogga så HERE WE GO! Julia har ju berättat det mesta om fannys österikeresa hittils, men jag har fått tag i några bilder och så kan jag skriva om skolan, har ju fått nya scheman och sånt (:

På sky city i arlanda:



Ser ni dom? ;)

Dag 2:

Framme i österrike, ca -2 grader.

NO PICTURES!

Dag 3:

Rundvandring på skolan, visades av rektorn och barnen :)


Julia och Fannys ryggar :)

Bilder på skolan:












Sen blev dom bjudna på en musikal som heter Vampirè, och efter det fick dom stå och vänta i en kall bussperrong på en buss som var 20 min försenad!

Vet inte vad som hände sen, men bilderbilder ;)













Dag 3:

Pisten, dag 1 , -3 grader, soligt.





Oj vad fint! :)

Dag 4:

Pisten, dag 2, runt -10 på morgonen, sol, ingen blåst.
På kvällen for dom till Kitzbuhel på sightseeing :)







Rushkana till toaletten!

Det var alla bilder hittils! Kan ladda upp bilder varje dag om tiden räcker till! ;)

Vårat schema på skolan är jättebra, först hade vi 2 långa dagar, men vår klass är ju såååå bra på att arqumentera, så nu har vi bara en lång dag! :) Och onsdagskurer, så valde vi bild åt fanny!

/www.isabelldahlgren.blogg.se

/funkytowne

Gästboken 4 och 5.

Taba tjena jag hann inte skriva något igår så jag skriver om båda dagarna idag. Igår så åkte hon i backen hon åkte med killarna för att dom andra tjejera vågade inte åka svarta backarna, och så åker dom typ inte lika fort som Fanny haha. Hon säger att det är jätte vackert och stort, hon är också trött i benen. Hon saknar svergie och svenskt godis, musiken och framför allt maten. Igår kväll skulle dom bada. Idag så  har dom åkt lite mer ensamma. Idag skulle dom till Kitzbühl och kolla runt litegrann. Men först skulle dom till centrum och äta. Nu ska jag okså gå och äta. Kram Julia <3
/funkytowne

Gästboken 3.

Idag har fanny åkt buss till skidorten där dom ska åka, dom kom dit ca 5 och kommer åka i ca 4-5 timmar. det var lite av vad Fanny skrev till mig godnatt kram Julia!!!

/funkytowne

Gästbok 2.

Fanny och jag har messat idag och hon skrev att hon har varit på rundvandring i skolan och nu ser hon på musikalen vampyrernas dans, dom har sett litegann (hon ser bara halva scenen) av den och hon tyckte den var bra. Nu orkar jag inte skriva mer god natt. Kram Julia.   Hoppas hon kommer hem snart!!!
/funkytowne

Gästboken dag1.

Nu har Fanny farit och jag saknar henne redan sååååå mycket. Men jag hoppas att hon får det bra i Österrike. Hon ska vara där en vecka, om jag mins rätt. Jag vet inte hur mycket jag kommer sakna hon!! Det är en klassresa till Österrike där dom ska åka i slalom alperna, det låter jättekul!!!     Kram Julia
/funkytowne
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!